ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

Αποστολές
Προϊόντων

Αποστέλλουμε τα προϊόντα μας στο χώρο σας με την ΕΛΤΑ Courier. Τα πιο βαριά δέματα αποστέλλονται με πρακτορείο μεταφορών κατόπιν συνεννόησης. Τα εμπορεύματα αποστέλλονται την ίδια μέρα ή το αργότερο την επόμενη εργάσιμη.

Σημαντική Ενημέρωση

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι λόγω του μεγάλου όγκου των αποστολών στις Courier, οι παραδόσεις εκτιμάται ότι σε κάποιες περιπτώσεις, θα έχουν σημαντικές καθυστερήσεις. Ζητάμε την υπομονή και τη κατανόηση σας. Η ομάδα της #QWaterFilters δεσμεύεται ότι θα διεκπεραιώνει και θα προωθεί άμεσα τις παραγγελίες σας, καθώς και ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να σας ενημερώνει για τη πορεία της παραγγελίας σας.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Για παραγγελίες άνω των 50€

ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά,

ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αντικαταβολής.

Ισχύει για όλη την Ελλάδα.

Για παραγγελίες κάτω των 50€

Το κόστος αποστολής με Courier είναι 2.50€.

Το κόστος Αντικαταβολής είναι 1.50€.

Ισχύει για όλη την Ελλάδα.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Παραλαμβάνουμε τα προϊόντα προς επιστροφή από το χώρο σας κατόπιν συνεννόησης με την μεταφορική εταιρία courier που εξυπηρετεί την περιοχή σας. Τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν τον καταναλωτή και τα πληρώνει στην courier τη στιγμή της παράδοσης – παραλαβής.

Σχετικά με τις Προϋποθέσεις Επιστροφών, τις Αντικαταστάσεις και την Εγγύηση των προϊόντων, συμβουλευθείτε την σχετική σελίδα πληροφοριών.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ