• Χρειάζομαι πιστωτική κάρτα για τις αγορές μου;
  Όχι, δεν είναι απαραίτητο. Μπορείτε επίσης να πληρώσετε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, με αντικαταβολή ή με Paypal.
 • Οι τιμές είναι τελικές; Περιλαμβάνουν ΦΠΑ;
  Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ (24%). Δεν περιλαμβάνουν μεταφορικά, τα οποία εξαρτώνται από το τελικό βάρος και τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας.Τα μεταφορικά υπολογίζονται αυτόματα από το σύστημα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
 • Σε πόσες ημέρες θα λάβω την παραγγελία μου;
  Το μέγιστο εντός τριών εργάσιμων ημερών. Συνήθως, την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
 • Πώς μπορώ να παραγγείλω κάποιο προϊόν που θέλω;
  Χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη λειτουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Η επιλογή αυτή είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, όλες τις ημέρες της εβδομάδας και είναι η προτιμότερη μέθοδος παραγγελίας.
 • Μπορώ να παραλάβω την παραγγελία μου από την έδρα σας;
  Είναι δυνατό να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα μας, κατόπιν συνεννόησης. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας ώστε να προετοιμαστεί η παραγγελία σας και να οριστεί η ημέρα και η ώρα παραλαβής.
 • Έχω απορίες για τα προϊόντα σας και θέλω βοήθεια για την επιλογή μου. Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας για πληροφορίες;
  Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο: info@qwaterfilters.com
 • Θα ήθελα να έχω τηλεφωνική υποστήριξη όπως σε ένα φυσικό κατάστημα. Είναι εφικτό;
  Δυστυχώς, όχι πάντα. Το QWaterFilters είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα χωρίς οκτάωρη τηλεφωνική υποστήριξη (η οποία θα ανέβαζε το κόστος λειτουργίας και συνεπώς τις τιμές των προϊόντων μας). Από την άλλη μεριά, η ηλεκτρονική επικοινωνία μαζί μας είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο.
 • Γιατί πρέπει να συνεννοηθώ μαζί σας πριν περάσω από την αποθήκη σας για να αγοράσω κάτι;
  Αυτό γίνεται για διάφορους λόγους. Πρώτον, για να βρίσκεται κάποιος συνεργάτης μας εκεί ώστε να σας εξυπηρετήσει. Επίσης, για να εξασφαλιστεί η διαθεσιμότητα των προϊόντων που επιθυμείτε, ώστε να μην έρθετε άσκοπα (ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εργάζεται 24 ώρες το 24ωρο, όποτε οι διαθεσιμότητες των προϊόντων μεταβάλλονται συνεχώς). Τέλος, πολλά από τα προϊόντα μας προσφέρονται με επιλογές εξοπλισμού, οπότε απαιτείται κάποιος χρόνος προετοιμασίας της παραγγελίας σας πριν την παραλάβετε.
 • Παρέχετε εγγύηση/υποστήριξη στα προϊόντα σας;
  Παρέχουμε πλήρη εγγύηση και υποστήριξη σε όλα μας τα προϊόντα (η ακριβής διάρκεια εξαρτάται από το είδος και τον κατασκευαστή του προϊόντος). Διαθέτουμε επάρκεια ανταλλακτικών και αναλωσίμων, τόσο για τα δικά μας συστήματα όσο και για των άλλων κατασκευαστών.
 • Παρέχετε τιμές χονδρικής;
  Ναι, αλλά μόνο σε επιλεγμένους εμπόρους/μεταπωλητές.

Βρήκατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα κάποιο προϊόν που προσφέρεται φθηνότερα σε άλλο κατάστημα;
Απλά ενημερώστε μας και θα προσπαθήσουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη τιμή της ελληνικής αγοράς!